0431-128 80, 070-268 05 12 agge@agges.se

Aktuellt

Här kan du se nyheter och aktuell information om vad som är på gång närmaste tiden.

 

v 50 Sista veckan med MediYoga för Jul. Dags att att anmäla till vårterminens yoga. MediYoga vt-19 enligt samma schema som tidigare. Yogameditationerna blir preliminärt en gång i månad på söndagseftermiddagar (16.00)och en gång i månaden på torsdagskvällar (18.30).

 

v 51 Sista veckan för behandlingar före Nyår. Jag håller ledigt i mellandagarna.

 

v 1  Mottagningen öppnar preliminärt torsdag 3/1 igen.

 

v 3 Start MediYogaklasserna samt Yogameditation torsdag 18.30

 

 

 

Massagebehandlingar

Här kan du välja mellan olika massagebehandlingar i förebyggande eller behandlande syfte. Min specialitet är massageterapi med inriktning på behandling av kroppsliga besvär, då ofta i kombination med laserterapi. Det finns även en behandling inriktad på stress och utmattning.

När är det lämpligt med massageterapi?

Läs mer..

Laserterapi (LLLT)

Laserljuset ger energi till celler som saknar energi. Cellerna utnyttjar energin från laserljuset och aktiverar kroppens naturliga reparationsmekanismer. Det gör laserterapi särskilt användbart vid olika typer av skador, inflammationer och muskelsmärta.

När är det lämpligt att välja laserterapi?

Läs mer..

MediYoga

MediYoga är en vardagsyoga för ”vanligt folk” dvs oss alla. MediYoga är ett kraftfullt redskap mot stress, utmattning och andra obalanser som är enkelt att använda. MediYoga är terapeutiska yogaövningar och meditationer ämnade att skapa grundläggande balans på alla plan inom dig, fysiskt, mentalt och emotionellt. Övningarna görs lugnt och inkännande på kudde eller stol.

Läs mer…

BOKA TID

Agges Hälsokälla

Agneta Lovén

Massageterapeut (NMT),            Certifierad massör         Diplomerad Laserterapeut   Diplomerad lärare och terapeut MediYoga

 Besöksadress: Gasverksgatan 27C  Nya Torg, Ängelholm