0431-128 80, 070-268 05 12 agge@agges.se

Individuell yogasession

Enskild session – Individuell yogaterapi

MediYoga är ett enkelt men kraftfullt redskap mot stress, utbrändhet och andra obalanser.

När du hellre vill göra Yoga på egen hand eller ha hjälp med något särskilt besvär kan du välja en ”Enskild Session”. Det är en individuell vägledning utifrån ett kartläggande samtal baserat västerländskt och yogiskt perspektiv som utgör grund för rådgivning vid individuell yogaträning. Det kan handla om enskilda övningar eller ett helt pass beroende på de personliga förutsättningarna. Träningen gör du på egen hand under sex veckor enligt överenskommelse. Därefter kan du gå vidare med ett nytt pass/nya övningar på egen hand eller, om du vill, börja i gruppverksamheten.

Upplägg: ett första samtal på ca 90 min samt en kort återkoppling enligt överenskommelse ca 30 min.

Kostnad: ordinarie pris 990:- inkl återkoppling.

Tider kan bokas på nätbokningen men kontakta mig helst per mail eller telefon mig först.

Massagebehandlingar

Här kan du välja mellan olika massagebehandlingar i förebyggande eller behandlande syfte. Min specialitet är massageterapi med inriktning på behandling av kroppsliga besvär, då ofta i kombination med laserterapi. Det finns även en behandling inriktad på stress och utmattning.

Stresshantering med biofeedback

Med hjälp av biofeedback mäter och tränar du din förmåga att med andningen balansera ditt autonoma nervsytem. Du  lär dig ”bromsa” (sänka stresspåslaget) effektivare när det behövs..

HRV-träning kan göras helt på egen hand med uppföljningar på mottagningen eller som en del i ditt MediYogautövande.

MediYoga i grupp

MediYoga är en vardagsyoga för ”vanligt folk” dvs oss alla. MediYoga är ett kraftfullt redskap mot stress, utmattning och andra obalanser som är enkelt att använda. MediYoga är terapeutiska yogaövningar och meditationer ämnade att skapa grundläggande balans på alla plan inom dig, fysiskt, mentalt och emotionellt. Övningarna görs lugnt och inkännande på kudde eller stol.

Agges Hälsokälla

Agneta Lovén

Massageterapeut (NMT),           Certifierad massör

Diplomerad Laserterapeut

Diplomerad lärare och terapeut MediYoga

Besöksadress: Gasverksgatan 27C  Nya Torg, Ängelholm