0431-128 80, 070-268 05 12 agge@agges.se

Kontakt

Tidbokning

Om du vill boka tid för behandling går det enkelt att göra på nätet.  Läs om de olika behandlingarna och tryck på sedan på ”Boka tid”, välj vilken du behandling du vill ha så kommer tillgängliga tider upp. Du kan boka fram till 12 timmar innan behandlingens starttid, där efter måste du kontakta via telefon, mail eller sms.

Tips: om du har valt t ex 55 min och det inte kommer upp några lämpliga tider, prova med närmast kortare behandling. Tillgängliga tider förändras när nya bokningar läggs in eller tas bort.

Av- och ombokning ska göras 24 timmar innan din starttid,för att du ska slippa betala.

Anmälan yogaklasser

När du vill anmäla dig till yoga är det enklast att kontakta mig via telefon, mail eller sms. Under sommaren går det även att boka plats på nätet. Välj vilket kort du är intresserad av och v 34 så kommer tillgängliga klasser upp. Obs du kan bara se passen i v 34 och boka då även om du inte kan börja förrän senare. Skriv ett meddelande i så fall.

För mer info: mail agge@agges.se; tel o sms: 0702680512

Massagebehandlingar

Här kan du välja mellan olika massagebehandlingar i förebyggande eller behandlande syfte. Min specialitet är massageterapi med inriktning på behandling av kroppsliga besvär, då ofta i kombination med laserterapi. Det finns även en behandling inriktad på stress och utmattning.

 

Laserterapi (LLLT)

Laserljuset ger energi till celler som saknar energi. Cellerna utnyttjar energin från laserljuset och aktiverar kroppens naturliga reparationsmekanismer. Det gör laserterapi särskilt användbart vid olika typer av skador, inflammationer och muskelsmärta.

 

MediYoga

MediYoga är en vardagsyoga för ”vanligt folk” dvs oss alla. MediYoga är ett kraftfullt redskap mot stress, utmattning och andra obalanser som är enkelt att använda. MediYoga är terapeutiska yogaövningar och meditationer ämnade att skapa grundläggande balans på alla plan inom dig, fysiskt, mentalt och emotionellt. Övningarna görs lugnt och inkännande på kudde eller stol.

 

Agges Hälsokälla

Agneta Lovén

Massageterapeut (NMT),           Certifierad massör

Diplomerad Laserterapeut

Diplomerad lärare och terapeut MediYoga

Besöksadress: Gasverksgatan 27C  Nya Torg, Ängelholm